Kam s mobilem?

S mobilním telefonem je leccos jednodušší, ale leccos také daleko složitější než s klasickým telefonním přístrojem. Na rozdíl od pevné linky můžete takový mobil jen tak namátkou


přenášet z místa na místo


kdykoliv lehce zapnout a vypnout


zesílit nebo ztlumit vyzvánění, případně ho vypnout a zvolit místo něj vibrace


daleko snáze získat a využívat ‚záznamník‘


a také ho někam založit nebo ho ztratit.

iphone 6

Pevná linka má oproti tomu jen tak namátkou tu výhodu, že


stojí na svém místě a nikdy nebude dál než na konci šňůry


nikdy vás nebudou pokutovat za to, že z ní s někým telefonujete v autě.

Jenže co má člověk dělat, když musí mít telefon a být na příjmu, jenže zároveň sedí v jedoucím voze a coby řidič se nesmí tímto přístrojem s nikým vybavovat?

modrá obrazovka

Kam jenom s ním?

Neznáte-li vhodné řešení, pak vězte, že za chvíli už ho znát budete. Protože existuje způsob, jak vyhovět liteře zákona a přitom nemuset odkládat mobilní telefon v autě někam, kde ho budete následně jenom obtížně hledat.

Tím řešením je .

Magnetický držák na mobil do auta, který si lze koupit kupříkladu na internetu, umožňuje člověku získat za nevelký peníz kvalitního pomocníka, jenž bude doslova jeho pravou rukou. Protože mu mobil prostě za všech okolností podrží. A to přesně tam, kde si to takový řidič a majitel mobilu v jednom přeje.

telefon v rukou

Magnetický držák na mobilní telefon se vyrábí z vysoce kvalitních materiálů, a je mimo jiné i protiskluzový, čímž je zaručeno, že nikam nesjede, ani kdyby nedej bože došlo k nějaké té dopravní nehodě. I kdyby se stalo cokoliv, i kdyby třeba pomyslný čert na koze jezdil, bude takový mobil ve svém držáku pevně přichycen na svém místě, k majitelově naprosté spokojenosti.

A není jediný důvod, proč byste si takový držák nemohli vybrat, objednat a následně i koupit třeba i vy.

Protože pokud si ho do svého vozu umístíte tam, kde si ho přejete mít, budete mít o jednu starost méně. A budete se moci více soustředit na jiné věci.

Budete mít třeba větší jistotu, že kvůli dlouhému zaobírání se mobilem nezjistíte po ujetí tisíce kilometrů, že jste v autě neměli mít jenom telefon, ale i na čerpací stanici zapomenuté ostatní rodinné příslušníky.